باشگاه ورزشی

باشگاه ورزشی

باشگاه ورزشی

باشگاه ورزشی

پیاده‌روی برای لاغری، چقدر، با چه سرعتی و در چه زمانی باشد؟

پیاده روی؛ ورزشی برای تمام فصول

پیاده‌روی از ورزش‌هایی است که باعث سلامت قلبی عروقی، جسمانی، لاغری و شاداب بودن فرد می‌شود و مهم‌ترین نکته این است که این ورزش، قابل‌دسترس همگان هست و تمامی افراد در تمامی سنین، می‌توانند از آن بهره ببرند.

این ورزش باعث کالری سوزی و کاهش وزن می‌شود و می‌توانید از این طریق وزن خود را به وزن ایده آل برسانید.

رسیدن به وزن ایده آل با پیاده‌روی

داشتن فعالیت فیزیکی و تحرک بدنی، از این جهت مهم است، که علاوه بر خوش اندام بودن، باعث کاهش بیماری‌های قلبی عروقی، دیابت و سرطان می‌شود.

این ورزش می‌تواند به شما کمک کند که در زندگی، عمر طولانی‌تر و بدن سالم‌تری داشته باشید.

خوشبختانه پیاده‌روی حرکت رایجی از فعالیت‌های فیزیکی است که آزاد، کم‌خطر، بی هزینه و در دسترس بیشتر مردم قرار دارد و می‌توانند از آن بهره ببرند.

درواقع راه رفتن یکی از آسان‌ترین راه‌ها برای ترکیب کردن با فعالیت‌های روزمره‌تان است.

قطعا تا بحال برای شما هم پرسش پیش آمده که پیاده روی برای لاغری چقدر باشد؟ چه زمانی باشد و با چه شدتی باشد؟ - مجله فیت شیپ

تأثیر پیاده‌روی بر لاغری و چربی سوزی

راه رفتن، کالری بدن شما را مصرف می‌کند. بدن شما برای تمام واکنش‌های شیمیایی پیچیده که به شما اجازه حرکت کردن، تنفس، فکر کردن و… را می‌دهد به انرژی نیاز دارد.

نیاز روزانه کالری از فردی به فرد دیگر متفاوت است و تحت ‌تاثیر مواردی مثل وزن، جنسیت، ژن‌ها و سطح فعالیت قرار می‌گیرد.

کاملا مشخص است که شما برای کاهش چربی نیاز به سوزاندن کالری‌ بیشتری نسبت به آنچه که مصرف می‌کنید دارید.

افرادی که از نظر فعالیت فیزیکی فعال‌تر هستند، کالری بیشتری را می‌سوزانند. پیاده‌روی در یک مایل (1.6 کیلومتر ) تقریباً 100 کالری مصرف انرژی دارد که البته ارتباط مستقیمی با جنسیت و وزن شما دارد. این کالری سوزی باعث شده که پیاده روی برای لاغری بسیار موثر باشد و ریسک بیماری‌ها را نیز کاهش دهد.

تاثیر پیاده‌روی بر چربی دور شکم و پهلو

ذخیره مقدار زیادی چربی در بخش شکم و پهلوی شما، علاوه بر ظاهر نامناسب، با افزایش خطر ابتلا به بیماری‌هایی مثل دیابت نوع 2 و بیماری‌های قلبی همراه است. درواقع، مردان با دور کمر بزرگتر از 40 اینچ (102 سانتی‌متر) و زنان با دور کمر بزرگتر از 35 اینچ (88 سانتیمتر) چاقی شکمی دارند که به‌عنوان یک خطر سلامتی در نظر گرفته می‌شود.

شدت، مدت و زمان پیاده‌روی برای لاغری

یکی از دغدغه‌های اصلی اکثر افراد که اضافه وزن دارند این است که چه زمانی پیاده روی کنند تا لاغر شوند. برخی می‌گویند بهتر است صبح باشد و برخی می‌گویند ظهر! عده‌ای نیز بین قبل و بعد از غذا دچار تردید هستند.

در مورد مدت زمان پیاده روی نیز همین سوالات مطرح است. چقدر پیاده روی کنیم تا لاغر شویم؟ با چه شدتی؟!

1. مدت زمان پیاده‌روی

پیاده روی شما باید به قدری باشد که بدن، از ذخایر قندی خود گذشته و به سراغ ذخایر چربی برود.

این مسئله می‌تواند در هر فردی به‌خصوص با توجه به غذای مصرف شده و فاصله از آخرین وعده غذایی متفاوت باشد.

اما به طور معمول اینگونه به نظر می‌رسد که پیاده روی کمتر از 30 دقیقه، معمولا بدن شما را وارد فاز چربی سوزی نخواهد کرد.

واضح است در صورتی که صبح ناشتا تمرین کنید، با توجه به خالی بودن ذخایر قندی، بدن شما زودتر وارد فاز چربی سوزی خواهد شد. در ضمن این مسائل گفته شده درمورد مدت زمان پیاده روی به این شرط صدق می‌کند که شدت پیاده روی نیز در حد مطلوب باشد!

2. شدت پیاده‌روی

شدت پیاده‌روی برای بهترین حالت چربی سوزی، باید به صورت پیاده‌روی سریع یا به عبارت دیگر کمی آرام‌تر از دویدن ملایم باشد؛ در واقع چیزی حدود 60-70 درصد توان تنفسی شما.

در صورتی که مشکلاتی مانند بیماری قلبی، بیماری‌های اسکلتی (مثل آرتروز) و یا هر عارضه دیگری دارید که سرعت و شدت پیاده روی شما را محدود می‌کند، لازم نیست به خود فشار بیاورید و اگر در حد 40-50 درصد توان تنفسی پیاده‌روی کنید نیز کافی است. بهتر است در این صورت مسافت و مدت زمان پیاده‌روی را افزایش دهید.

3. زمان پیاده‌روی

همانطور که اشاره شد، زمانی بدن شما چربی‌ها را مصرف می‌کند که ذخایر کربوهیدراتی شما به حداقل رسیده باشند. به همین دلیل صبح ناشتا یکی از بهترین زمان‌ها برای پیاده روی است.

در این زمان بدن که مدت‌هاست غذا مصرف نکرده و ذخایرش نسبتا خالی است، زودتر به سراغ چربی‌ها می‌رود.

تنها نکته‌ای که در این مورد وجود دارد این است که مدت زمان پیاده روی به صورت ناشتا بیشتر از 40 دقیقه نشود.

اما در مورد پیاده روی در زمانی به جز صبح زود و ناشتا، محدودیتی از نظر زمانی وجود ندارد و می‌توانید بیشتر پیاده روی کنید.

نکته دیگر در مورد زمان پیاده روی این است که حتما بعد از صرف غذا تا 3-4 ساعت پیاده‌روی نکنید تا ابتدا غذایتان هضم شود. بعد از پیاده روی هم تا یک ساعت غذا نخورید. البته اگر صبح ناشتا پیاده روی کردید، چون وعده صبحانه سبک است، نیم ساعت فاصله هم کافی است.

برای آشنایی با تکنیک ها و روش های انجام درست سایر تمرینات ورزشی به سایت شهر۲۴ سر بزنید

نظرات 1 + ارسال نظر
حمید یکشنبه 12 بهمن 1399 ساعت 16:07 https://boomrun.org/

مطلب خوبی بود

امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.